Végre KÉSZ! Jó lett?
Figyelt kérdés
fél év gyűjtögetés és végre kész.3 hím guppi és egy anci él benne+valamennyi csigusz.(csak anci volt ami algaevő)54L eheim szett. [link] 2011. júl. 14. 14:53
11/17 A kérdező kommentje:
mi nem?
2011. júl. 14. 17:04
12/17 anonim válasza:
"ez most kinek szolt?" -> elsőnek
13/17 foxicom válasza:
B@zd +, Én csak a kérdésre írok választ, nem pedig másokat "értékelek".
Inkább te is a választ írtad volna, de ehelyett engem "kritizálsz" ALAPTALANUL!!!!!!!
14/17 anonim válasza:
Ha jól emlékszem te kérdeztél,valami hasonlót a múltkor.Azóta több az élő növény,nagyon sokat dobott:)Zsírkirályfasza.
15/17 A kérdező kommentje:
nemnem az nem én voltam.amúgy csak élő növényem volt mindig és mondtam h ez az első akváriumom.de azért nagyon köszi
2011. júl. 14. 21:18
16/17 anonim válasza:
Szép. Nekem tetszik ez a talaj is, mert nem olyan átlagos.
17/17 Salx Narval válasza:
Szerintem is jól néz ki, pláne, hogy első akvárium, de sajna csatlakoznom kell az első válaszadóhoz, mert nem igazán ide való növényeket választottál.Azon felül, hogy én is kevésnek ítélem a világítást a hínárféléknek lágyított víz is kell.Az a gond, hogy így fel fog feküdni a vízre és csak a csúcsa lesz csak szép, alul felkopaszodik, folyamatosan vagdalhatod és ültetheted újra, amíg végleg elpusztul. A hólyagos vizikehely pedig háromszor körbe fog tekeredni ekkora helyen, kb 80cm nagyra nő.Nagy baj nincs, csak keresgélni kell alacsonyabb növésű, kevesebb fénnyel is beérő fajtákat.Pl anobias, jávai moha, a kryptókból is van törpe, hínárból pedig a tüskéshínár jó ide, vagy több fény és lágyított víz+ táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!