Milyen halszállítási módszereket ismertek?
Figyelt kérdés
Nem a boltból szállítanám haza a halam (betta hím), hanem az akvimból egy másik akváriumba. Milyen módszereket ismertek? Halszállító dobozt már kerestem de sehol nem találtam...Milyen házi "praktikák" vannak halszállításra?2011. jún. 29. 13:17
1/10 foxicom válasza:
Lehet venni halszállító zacskókat!
Ezeket 3/4 részig töltöd akváriumvízzel, majd mehetnek bele a halak!
Mielőtt bekötöd fújj bele levegőt!
2/10 anonim válasza:
zacskóban szoktam én vagy a multkor befőttesüvegben vittem egy pár km-re a halat. bettám van nekem is.
3/10 anonim válasza:
Szia! :)
Dupla nejlonzacskó vagy elég egybe is betenni! ZACSKÓ->FÉLIG VÍZ->HAL.Am milyen hosszú a távolság?Am valahol olvastam hogy 1 betta nejlonzacskóban kibírja 1 hétig is,ha van benne valamilyen eleség,de még talán az nélkül is ki bírja koplalással!!
4/10 anonim válasza:
A befőttes üveg szerintem is jó.
5/10 foxicom válasza:
Hagyjátok már a befőttesüveget!
Azért nem jó, mert utazás közben a rázkódástól, vagy pl.:
fékezésnél a hal nekiütődhet az üveg falának!
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm! nem viszem messze a bettát, akkor nézek állatkereskedésben halszállító zacsit
2011. jún. 29. 13:33
7/10 anonim válasza:
Én is a zacsit javaslom. Nem szabad 3/4-ig tölteni vízzel, inkább az 1/3-ad az ideális. Több levegő legyen, mint víz, főleg bettánál.
8/10 A kérdező kommentje:
ok köszi, úgy csinálom :)
2011. jún. 29. 14:53
9/10 gfero válasza:
a zacsi jó a befőttes üveg viszont nem ha megijed vagy a rázkódástól komoly sérülést tud magának okozni
10/10 A kérdező kommentje:
Igazából kb. 10-15 perces lenne az út, arra gondoltam hogy egy szállítódobozt feltöltenék 1/3-ig vízzel, 2/3 levegő maradna. Jó lenne így?
2011. jún. 30. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!