Írnátok nekem vízhűtési módszereket?
Kb ilyen szögben az akvárium szélére rakj egy 12Voltos PC ventillátort, és egy 9 Voltos adapterrel is meghajthatod akár.
Bocsánat, hogy belepofátlankodok a kérdésedbe!
A ventilátoros módszert hogyan lehet megoldani, ha tető van az akváriumon? vegyem le? De akkor meg kiugrálnak a halak.
vagy nyissam ki az etetőnyílást és irányítsam oda a ventilátort?
Ha veszel egy PC ventit számtek boltban, és egy műszaki boltban hozzá egy adaptert. Ez teljesen házi barkács lenne. Nem azt mondtam, hogy készen vedd meg azt amit linkeltem a fenti képen. Olyat készen nem is tudom hol lehet kapni.
Vagy veszel egy asztali ventillátort, aztán odarakod az akvárium mellé. Ez igazán egyszerű.
Vagy 2 óránként bedobálsz 1 jeges palackot, ez fárasztó lehet.
Vagy építesz radiátorból egy olyan vízhűtést, amit PC házakba szoktak, processzor hűtésére, na hát azt lenne a legmacerásabb megcsinálni. Azt azért megnézném hogy valaki akváriumhoz épít egy olyat.
Vagy berakod a külsőszűrőt a hűtőbe, és rácsukod az ajtót, persze nem fogod tudni becsukni.
Vagy veszel készen egy klímát.
Kb ennyi a lehetőség, mást nem nagyon tudsz.
Találtam egy képet:
Tetőbe könnyű, kifúrsz rá egy csomó lukat és alácsavarozod. Csak ezzel elrontod a szép kis tetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!