Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Írnátok nekem vízhűtési...

Írnátok nekem vízhűtési módszereket?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 17:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

[link]

Kb ilyen szögben az akvárium szélére rakj egy 12Voltos PC ventillátort, és egy 9 Voltos adapterrel is meghajthatod akár.

2011. máj. 23. 17:34
 2/22 A kérdező kommentje:
hát köszi,de én inkább valami házi módszerre gondoltam.
2011. máj. 23. 17:35
 3/22 gfero ***** válasza:
a legjobb akváriumi klíma vagy a lakásban.ventilátor az aki fölé,fagyasztott palack de ezek csak 2-3 fokot fűtenek a klímát leszámítva
2011. máj. 23. 17:35
 4/22 anonim ***** válasza:
jégkocka
2011. máj. 23. 17:37
 5/22 gfero ***** válasza:
bocsi.nem fűtenek hanem hűtenek
2011. máj. 23. 17:39
 6/22 A kérdező kommentje:
és a jégkockát csak úgy bele,vagy tegyem bele egy neilon zacskóba?
2011. máj. 23. 17:39
 7/22 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy belepofátlankodok a kérdésedbe!

A ventilátoros módszert hogyan lehet megoldani, ha tető van az akváriumon? vegyem le? De akkor meg kiugrálnak a halak.

vagy nyissam ki az etetőnyílást és irányítsam oda a ventilátort?

2011. máj. 23. 17:42
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha veszel egy PC ventit számtek boltban, és egy műszaki boltban hozzá egy adaptert. Ez teljesen házi barkács lenne. Nem azt mondtam, hogy készen vedd meg azt amit linkeltem a fenti képen. Olyat készen nem is tudom hol lehet kapni.

Vagy veszel egy asztali ventillátort, aztán odarakod az akvárium mellé. Ez igazán egyszerű.

Vagy 2 óránként bedobálsz 1 jeges palackot, ez fárasztó lehet.

Vagy építesz radiátorból egy olyan vízhűtést, amit PC házakba szoktak, processzor hűtésére, na hát azt lenne a legmacerásabb megcsinálni. Azt azért megnézném hogy valaki akváriumhoz épít egy olyat.

Vagy berakod a külsőszűrőt a hűtőbe, és rácsukod az ajtót, persze nem fogod tudni becsukni.

Vagy veszel készen egy klímát.

Kb ennyi a lehetőség, mást nem nagyon tudsz.

2011. máj. 23. 17:52
 9/22 A kérdező kommentje:
a jeges palack az jó lenne,csak nem fér be a fagyasztóba.ezért a jég marad.de azokat csak úgy dobáljam be,vagy rakjam őket be agy neilon zacskóba?
2011. máj. 23. 17:59
 10/22 anonim ***** válasza:

Találtam egy képet:

[link]

Tetőbe könnyű, kifúrsz rá egy csomó lukat és alácsavarozod. Csak ezzel elrontod a szép kis tetőt.

2011. máj. 23. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!