A falikép-akvárium nem állatkínzás!?
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:39
Én egy olyan megoldást láttam egyszer egy 1+2 félszobás panelban, hogy a 2 félszoba volt úgy megcsinálva, hogy az egyikben volt egy kis barkácsolós műhely rész, egy kondigép, stb, ami a lényeg, hogy volt egy (ha jól emlékszem) 240 literes akvárium, ami viszonylag lapos volt, és vagy 160-180 cm hosszú.
Ki volt ütve a másik félszobától (hálószobától) elválasztó fal úgy, hogy oda tették ki az akvárium frontüvegét, de helyet csak a másik szobában foglalt.( alatta szűrő akváriummal, stb.) A hálóban meg rendesen körbe volt keretezve, de egy síkban volt a fallal.
Ilyen falra akasztós módszerrel is -elvben- jó lenne egy 70 literes, gyakorlatban viszont az simán mázsán fölül van, ami elég tekintélyes tömeg. Mondjuk ha inkább hosszú, mint magas, akkor sok tartóval eloszlik a súly, de azért nem egyszerű művelet.
A faliórásra én is azt tudom mondani: -Te jó úristen.
A többi, hát elég lapos, én nem raknék bele halat, meg nem is vennék olyat, baromság, és tengerinek meg 100% hogy alkalmatlan bármelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!