Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A falikép-akvárium nem állatkí...

Foxicom kérdése:

A falikép-akvárium nem állatkínzás!?

Figyelt kérdés
A szélessége miatt"!
2011. jún. 24. 12:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Úristen ez tényleg borzasztó, főleg ez az utóbbi... Nem értem, miért engedik meg az ilyen akváriumok (az utóbbi nem is tudom mi?) forgalmazását. Szent Isten, szegény halacskák..
2011. jún. 24. 12:49
 12/18 anonim ***** válasza:
szerintem, ha ennyire falikép aksit akarsz, azt úgy is meg tudod oldani, hogy beépített szekrényként csinálod az akváriumot, max egy része kilóg:D persze vmi kell oda h ne törjön el.. azt is mindenképp nézni kéne h jól érezze magát az az állat, és egy húsz literesben nem igazán fogja
2011. jún. 24. 13:34
 13/18 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs falikép akváriumot venni!!
2011. jún. 24. 13:42
 14/18 anonim ***** válasza:
egy falbaépített akvárium, ami mondjuk 70 literes, széles eléggé már emberibb?
2011. jún. 24. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Végülis az alap ötlet nem lenne rossz, meg lehetne ezt normálisan is csinálni. Nyilván nem 20 literbe bohóchal...
2011. jún. 24. 15:27
 16/18 anonim ***** válasza:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:39

Én egy olyan megoldást láttam egyszer egy 1+2 félszobás panelban, hogy a 2 félszoba volt úgy megcsinálva, hogy az egyikben volt egy kis barkácsolós műhely rész, egy kondigép, stb, ami a lényeg, hogy volt egy (ha jól emlékszem) 240 literes akvárium, ami viszonylag lapos volt, és vagy 160-180 cm hosszú.

Ki volt ütve a másik félszobától (hálószobától) elválasztó fal úgy, hogy oda tették ki az akvárium frontüvegét, de helyet csak a másik szobában foglalt.( alatta szűrő akváriummal, stb.) A hálóban meg rendesen körbe volt keretezve, de egy síkban volt a fallal.

Ilyen falra akasztós módszerrel is -elvben- jó lenne egy 70 literes, gyakorlatban viszont az simán mázsán fölül van, ami elég tekintélyes tömeg. Mondjuk ha inkább hosszú, mint magas, akkor sok tartóval eloszlik a súly, de azért nem egyszerű művelet.

2011. jún. 24. 15:40
 17/18 anonim ***** válasza:
2011. jún. 24. 17:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A faliórásra én is azt tudom mondani: -Te jó úristen.

A többi, hát elég lapos, én nem raknék bele halat, meg nem is vennék olyat, baromság, és tengerinek meg 100% hogy alkalmatlan bármelyik.

2011. jún. 24. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!