Szőlőtőkét tettem az akváriumba, de úgy látom, hogy elszinezte a vizet. Ez normális?
Sserélj vizet, aztán kiderül, megint elszínezi-e
más ötletem nem nagyon van ezzel kapcsoltban
de dekorálni tudsz esetleg olcsón-mutatósan üvegkaviccsal, gyöngyből drótra fűzött "növénykékkel" is
Egy akvarista fórumon úgy olvastam hogy először le kell tisztítani majd teljesen ki kell szárítani.Utána addig kell áztatni még le nem süllyed majd a végén kifőzni.Ezután mehet az akváriumba.Nem tudom hogy mennyire helytálló ez, de az én szőlőtőkémet ez alapján készítem elő.3 hónapja ázik de végre eljutottam odáig hogy lesüllyedt.Nemsoká mehet az akváriumba.:)
A tiedet kidobni biztosan nem kell.Szerintem még egy kicsit áztasd majd főzd ki és mehet az aksiba.Valószínűleg még ezután is elszínezi majd egy kicsit a vizet.
Köszi a válaszokat!
Nem főztem ki, mert ez egy 4 ágú, nagy gyökérdarab, nem fért bele még vödörbe se, nemhogy edénybe a kifőzéshez! Hordóban áztattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!