Törpe tarisznyarák? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Nem tudjátok véletlenül debrecenben hol kapható egy ilyen kis rákocska?? és mennyi vízre van szügsége?? milyen növények kellenek?? És lehet egyedül tartani őket?? bocs hogy ennyi kérdést teszek. Nekem egy 10 literes akváriumom van.2011. jún. 7. 15:12
21/26 A kérdező kommentje:
búvóhelynek az jó ha egy kisebb virágcserép alját levágom és lefelé fordítom?
2011. jún. 7. 18:19
22/26 A kérdező kommentje:
Ti milyen növényt raktatok bele? és elég egy kiemelkedő kődarab amin ki tud jönni vagy tenni kell be neki valami faágat?
2011. jún. 7. 19:07
23/26 anonim válasza:
A cserép jó megoldás. Én nem tettem be neki növényt, mert ha kijön úgyse az evéssel foglalja el magát. Jó egy nagyobb kődarab, nálam úgy van hogy egy hosszúkás, vékony szikladarabot egy másik kővel kitámasztottam, így még alagútja is van. Vegyél pár kiló kavicsot is, azt nagyon szereti pakolgatni. :)
24/26 anonim válasza:
Én először így tartottam őket egy 20 literesben, csak ez rég volt. [link]
Az egyik nekiment a másiknak és majdnem kinyírta. Utána a másikat egy 45 literesbe raktam, anubias nana növénnyel és zebradániókkal. A halakat nem bántotta, de a növényt szanaszét vagdalta. A rákok legtöbbször úgy elbújtak a kövek réseibe hogy nem is látszottak. Nem sokáig voltak meg, hamar eladtam őket.
25/26 A kérdező kommentje:
hable, mi az a kis zöld csomó ott középen?
2011. jún. 8. 17:30
26/26 anonim válasza:
Egy kevés Jávai moha. Néha beültek a közepébe és ették,
de az sose fogyott el, hamar újranőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!