Törpe tarisznyarák? (A többi lent)
Egyesek szerint kell világítás, mások szerint viszont nem. Az enyém például többször is elfordult a fénytől.. Szóval szerintem nem fontos.
Szobahőmérsékleten jól érzi magát.
Nálunk nincs növény, a jávai mohát nekem is csak javasolták (legfeljebb ha megnő levágod a végét és kész :D)
Szívesen válaszolok :) Én csapvizet szoktam tenni. Az állatkereskedő azt mondta hogy minden nap kell neki enni adni. Az enyém eleinte minden nap evett de most már elég ritkán... Nem tudom ez mitől függ. (Én minden nap teszek neki kaját, legfeljebb ha nem eszi meg másnap kidobom.) Az igazság az hogy nagyon válogatósak és változatos étrend kell nekik (mint egy embernek).
Adj neki zöldet: sóskalevél, spenótlevél, saláta, halat (nyers vagy fagyasztott), tápot, szúnyoglárvát (ezeket állatkereskedésben megkapod), almát. Én például ma körtét adok neki hátha megeszi. A répát is ajánlották, az enyém meg is ette, végül mégse maradt meg benne... Egy próbát azért megér!
Az fontos hogy mikor hozzád kerül napokig nem fog enni. Légy vele nagyon türelmes, mert elég nehezen szánja rá magát hogy kijöjjön a búvóhelyéről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!