Törpe tarisznyarák? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Nem tudjátok véletlenül debrecenben hol kapható egy ilyen kis rákocska?? és mennyi vízre van szügsége?? milyen növények kellenek?? És lehet egyedül tartani őket?? bocs hogy ennyi kérdést teszek. Nekem egy 10 literes akváriumom van.2011. jún. 7. 15:12
11/26 A kérdező kommentje:
az almából és a gyümölcsökből csak vágjunk egy szeletet és rakjuk be??
2011. jún. 7. 17:36
12/26 A kérdező kommentje:
milyen búvóhely kell neki??
2011. jún. 7. 17:41
13/26 anonim válasza:
Az én rákom nagyobb, szerintem a törpe tarisznyaráknak elég egy fél centis kockát vágni. A testarányaihoz mérten el tudod dönteni hogy kb mekkora darab szükséges.
14/26 A kérdező kommentje:
milyen búvóhely kell neki??
2011. jún. 7. 17:48
15/26 anonim válasza:
Lehet kapni külön erre a célra kifejlesztett kerámiás "sziklákat", de azt nem javaslom mert ha rossz minőségű, akkor kopik a festék és bekerül a vízbe... Igazából azt szokták mondani hogy építs kövekből -.- ez hülyeség, ha rosszul építed fel rá is dőlhet... Én párologtatót tettem be neki és annak a belsejében tölti a legtöbb idejét. Az ennivalót vagy a bejáratához tedd vagy egy másik megszokott helyre, hogy sötétben is tudja hova menjen ha enni akar.
16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és bocs hogy kétszer írtam ki.
2011. jún. 7. 17:49
17/26 anonim válasza:
Párologtató alatt azt a gyertyatartót értem, aminek a tetejére illatanyagot öntünk és elpárolog a gyertyától. Remélem érthető :P
18/26 anonim válasza:
Szívesen, ha még van kérdésed nyugodtan írj!
19/26 A kérdező kommentje:
tudnál képet felrakni róla?
2011. jún. 7. 17:56
20/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!