Ez nagyon borzasztó dolog?
én is így gondolkodtam, hogy ő ragadozó és szüksége van rá, meg legalább picit szórakozik is.
Meg muszáj szelektálni néha, mert vannak olyanok, amik ha tovább adják a génjeiket, hát... nem kicsi kárt okoznak.
Sőt!
Mindig is azt mondtam, csak az tartson elevenszülőt, aki tud mit kezdeni a szaporulattal.
A természet sem működik másképp, hiszen direkt azért ilyen szaporák ezek az állatok, mert kevesen érik meg a felnőtt kort. A természetben is a ragadozók tartják kordában őket, ezt hívják táplálék láncnak.
Tovább megyek!
Ha az akvarisztika célja a természet lekoppintása, nagyonis jó kis táplálék láncot állítottál fel, hiszen minden, ami hosszútávon fenntartható, és önfenntartó irányba mozdítja el a rendszert, az jó, és dícséretes!
A természetben sem sajnálkozik senki a zsákmány állatokon, hiszen az egész élet erről szól, ez így helyes. Az ember persze ebbe mindig próbál beleavatkozni, akár jószándékból is, vagy szánalomból, stb, de én ezekben is csak azt látom, saját elképzelésükre akarják formálni a világot, mert nem tisztelik a természetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!