Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Veletek is történt már ilyen...

Veletek is történt már ilyen borzasztó dolog?

Figyelt kérdés

Tegnap este a 10 hónapos lányom fejre esett az ágyról. Lefekvés előtt játszottunk hárman apával, majd én kimentem a szobából, de direkt szóltam ennek az idiótának hogy közben figyelje a gyereket. Nem tellett bele tiz másodperc, egy nagy koppanást hallottam és fejre esett a parkettára kb térdig érő magasságból. Én nem láttam az esést, de a férjem szerint a fejére esett. Utána egyből elvesztette az eszméletét kb 1 percig. Mikor magához tért kicsit sirdogált, de már nagyon álmos volt. Le is fektettük aludni mert nem láttunk semmi külső jelet rajta. Éjjel nagyon jól aludt, máskor többször felkel éjjel, ma éjjel egyszer sem. Persze én egy percet sem aludtam mert egyfolytába néztem, meg nem is tudtam volna a sokk miatt. Ma reggel úgy tünik semmi baja, ugyanúgy viselkedik mint máskor, talán egy kicsit álmosabb, most is lefektettem, 1 órával később szokott aludni menni. De az is lehet hogy azért, mert túl későn került ágyba tegnap.

Egyszerűen nem tudom túltenni magam ezen, állandóan csak az a kép van előttem ahogy csuklik le a feje mikor elájult.

Veletek történt már ilyen hogy elvesztette az eszméletét? Lett valami baja utána? Nem lesz később ebből vmi agyi károsodás?

2010. máj. 6. 10:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Eszméletvesztésnél irány az orvos. szerintem ne tétovázz!!! max. azt mondja, hogy nincsen semmi baja, és akkor megnyugszol te is!!!!!!
2010. máj. 6. 10:43
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem vidd el orvoshoz!!! Főleg, hogy aluszékony, és el is ájult. Jobb a biztonság.
2010. máj. 6. 10:43
 3/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem akarlak megijeszteni, de szerintem, ha aluszékonyabb, mint máskor, lehet, hogy érdemes lenne elvinni dokihoz, biztos ami biztos.. De remélem nincs semmi baja.
2010. máj. 6. 10:44
 4/22 anonim ***** válasza:
82%
Este még orvoshoz kellett volna vinni!!!Eszméletvesztésnél,hányásnál,aluszékonyságnál esés után azonnal!!!!
2010. máj. 6. 10:48
 5/22 Tittiritty ***** válasza:
85%
Én is vinném azonnal orvoshoz! Lehet agyrázkódása vagy bármi, amit Te nem veszel észre. Eléggé megüthette magát, ha elvesztette az eszméletét. Én a helyedben már este vittem volna dokihoz. Inkább vigyem feleslegesen, mint később bármi baja legyen.
2010. máj. 6. 10:48
 6/22 A kérdező kommentje:

Lehet hogy igazatok van, és megmutatom egy orvosnak. Az az igazság, hogy a szomszédban lakik egy védőnő, akihez egyből átvittük tegnap megmutatni és ő megnézte és megnyugtatott hogy nem lesz baja. Eddig mindig megbiztam benne, ezért is nyugodtam meg tegnap este. Ma reggel is itt volt vele és figyelte őt.

Ha megnézi az orvos is akkor jobban megnyugodok.

Köszi szépen.

2010. máj. 6. 10:56
 7/22 Vilcsianyuja ***** válasza:
82%
de tényleg, basszus, elájult, te meg ahelyett, hogy azonnal rohantál volna vele az ügyeletre, inkább nézegetted éjjel??? nem értem...
2010. máj. 6. 10:57
 8/22 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
hopp, még nem láttam a kommented, mielőtt válaszoltam. visszaszívom.
2010. máj. 6. 10:58
 9/22 anonim ***** válasza:
85%
Szia. Nekem a kisfiam a jégen esett el, a hátára esett a fejét pedig a csizmámra ütötte. Aztán kb. egy óra múlva elkezdett panaszkodni, hogy fáj a hasa, majd mondta, hogy álmos és abban a pillanatban elaludt. Hívtam a gyerekorvost, aki azt mondta, hogy menjünk be a kórházba. A kisfiamat elalélva vittük be, közben már hányt is, a kórházban csináltak röntgent és megvizsgálták, de végül hányt egy nagyot aztán mint akit elvágtak elmúlt minden fáradtsága, jó kedvű lett. Megmérték a vérnyomását, jó volt, a röntgen sem mutatott ki semmit, ezért nem tartottak bent, de 1 hétig minden nap be kellett mennünk ellenőrzésre. a Gyerekorvosunk mindig azt mondja, ha a fejét beüti és azonnal felsír általában nincs gond,viszont mikor a jégen elesett felsírt azonnal mégis mennünk kellett. Ha a gyereken változást észlelsz nem szabad várakozni, inkább legyen egy fölösleges út, mint neki legyen baja!Szóval én azt mondom azonnal ORVOS!!!!!!!
2010. máj. 6. 11:03
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért nem a világ vége, és nem idiótáznám le helyedben a férjemet, ugyanis rá fogsz jönni, hogy mellőled is egy pillanat alatt le tud bukfencezni. És még le is fog...
2010. máj. 6. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!