A dohányfüst jó ha ráfújom a vizinövényekre?
Közel 4ezer vegyületet tartalmaz, de van benne CO2 is :)
Pl: szén-dioxid, szén-monoxid, nitrogén-oxidok, ammónia, szénhidrogének, alkoholok, aldehidek, kénhidrogén, hidrogéncianid, oldószerek, nikotin, kátrány, policiklikus aromás szénhidrogének, fémionok, pl. kadmium és radioaktív anyagok (pl. polónium)...stb.
Tudom, ne is mondd, csak sajnos túlságosan addiktív drog a cigaretta. Amilyen nehéz rászokni, ugyanolyan nehéz leszokni is róla. Nem véletlenül kínlódnak annyian a leszokással. Kevés embernek sikerül végleg abbahagyni.
A dohányzást én tudom helyettesíteni cseresznyével is, mert azt kb ugyanannyira szeretem, de hát nem ehetek állandóan cseresznyét, ezért néha rá is gyújtok :/
én pedig azt nem értem miért muszály az embernek mindenáron valami függővé válnia.. mindha muszáj lenne
régebben cigiztem én is.
Ha már a drogoknál, meg a függőségnél tartunk...
...és mi van akkor, ha valaki, (egy kitalált személy) úgy szív marihuanát (remélem jól írom) hogy az akváriumot használja vízipipának?
Vajon egy sügeres akiban csökkenthető így az ageresszió?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!