Nagyon sürgősen kezdd el elajándékozni őket, hirdesd akvarista.hu-n meg akárhol.
Ennyi hal 100 literben néhány napon, héten belül ki fog pusztulni.
Tartsd meg a guppikat, a neonokat, a bettát meg az ancit. A többit nagyon gyorsan menekítsd ki.
2011. máj. 20. 23:13
2/27 A kérdező kommentje:
bocsi,de féléve vannak így és egy sem halt megsőt. aranyosak. az a baj hogy ismerősök felszámolták az akváriumjaikat és igy nekem adták és már elég soklett de sajnáltam kidobni őket. de nem veszek rajtuk semmit hogy rosszul érezmék magukat. esznek rendesen.uszkálnak.:S
2011. máj. 20. 23:15
3/27 A kérdező kommentje:
igazából ezzel csak azt akartam mondani hogy eltúlozzátok a dolgokat hogy meghalnak. mert bebizonyitottam hogy nem halnak meg .egyedül az a hátránya hogy sokkal könnyebben koszolódik az akvárium és több viz csere kell meg nagyobb szűrők.
2011. máj. 20. 23:20
4/27 anonim válasza:
Aha... Tudod mekkorára nőne meg egy pleko? 20 centisre. Egy cápaharcsa 40 centisre. Cápamárna 35 centi. Vannak nálad ekkorák? Nem hiszem, kilógnának az akváriumból. Tudod miért nem ekkorák? Mert a folyamatos mérgezés és a szörnyű vízminőség miatt vegetálnak, kínlódnak, visszamardnak a fejlődésben. Az állatkínzás felső foka amit csinálsz, kb. egyenértékű azzal, mintha élve megnyúznál egy kutyát.
Egyébként nem hiszem el, hogy fél éve élnek, a bettát már rég szétszedték volna. Ha tudsz mutatni egy képet az akváriumról, olyat, amin a halak is kivehetőek, adok tízezret...
2011. máj. 20. 23:26
5/27 A kérdező kommentje:
én tényleg nem viccelek. sőt több mint félév..a plekó már elég nagy kezd túl nagy lenni és a többi hal sem kicsi. de azért nem 20centisek. képet meg mutatok 10ezerért:D
2011. máj. 20. 23:37
6/27 Platypus válasza:
Murr jóindulatú volt, egy cápaharcsa 90 centisre is meg tud nőni. A természetben 130 centisre is. Nem 500, hanem 5000 liter kéne neki. Az akváriumod borzalmasan túl van telepítve. Ha nem olyan fajokat tartanál, amik viszonylag jól viselik a magas nitrátszintet, már rég felfordultak volna. Lehet hogy még élnek, de attól ez még állatkínzás. Egy kutya is képes éveket élni pár méteres láncon, úgy hogy levessel leöntött kenyérrel etetik. De senki sem gondolná, hogy jó neki, mert egy kutya ki tudja fejezni a szenvedését, ezért sajnáljuk. A halak nem képesek erre, de ugyanúgy szenvednek. A "sok takarítás" az gondolom a látható koszra vonatkozik. Jobb ha tudod, hogy az csak a jéghegy csúcsa. A valódi probléma az ammónia, ami láthatatlanul oldódik a vízben, és látszólag tiszta akváriumban is mérgezi a halakat.
2011. máj. 20. 23:39
7/27 A kérdező kommentje:
Tudom és én elismerem hogy sok ez a mennyiség. csak ellentétben veled ő lekezelően fogalmazza meg a gondolatait.más kérdéseknél is. tudom hogy az ammónia veszélyes.de tettem bele sok növényt is. amint lehetőségem lesz a vitorlásokkal kezdve elajándékozgatom szépen.
2011. máj. 20. 23:42
8/27 A kérdező kommentje:
a méretekről meg annyit hogy egy kisbabát teis csak egy kis ágyban tartod nem egy hatalmas franciaágyon... a halaksem egyik napról a másikra nőnek meg.
2011. máj. 20. 23:44
9/27 anonim válasza:
A normális kérdezőkkel, akik jót akarnak, nem vagyok lekezelő. Természetesen ha idegesít valami, jelen esetben az állatkínzás, akkor az meglátszik a válaszomon, nem leszek kedves azzal, aki szándékosan tesz rosszat szerecsétlen élőlényekkel.
Várom a képet. Még egyik ilyen kamu kérdezőtől sem kaptam, pedig sokszor kértem már. Biztos, hogy ezek a halak nincsenek együtt 100 literben fél éve.
2011. máj. 20. 23:48
10/27 A kérdező kommentje:
1 ez nem kamu kérdés.2 nem hazudok hiszen nincs okom kamuzni senkinek sem. nem tudok vmi jó minőségü képet csinálni de megpróbálok neked a vitorlásokról vagy a többiről. ja és nem vagyok büszke rá hogy igy tartom csak jelen esetben nem tudok változtatni rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!