GaBesz04 kérdése:
A szőlőgyökeret ki kel szárítani vagy ahogy kiástam és meg tisztítottam ki is lehet főzni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 10:56
1/2 gfero válasza:
én a helyedben kiszárítanám és a tisztítás és sós vizes főzés után 2-3 hétig kell áztatni hogy a csersav kiázzon belőle
2/2 anonim válasza:
Ki kell szárítani előbb, utána szabad csak a külső háncsréteget leszedni, forrázni, áztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!