Békák ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A kerti tóba "beköltöztek"tavaly és "tele tették"ebihalakkal:/rengeteg volt benne,nagyon nehezen kihalásztuk őket.Már megint jött egy béka,tisztitás alkalmával eltávolitottuk,de félek hogy megint az történik mint tavaly.2011. ápr. 20. 09:19
11/16 A kérdező kommentje:
utolsó!
ok,majd smegszüntetem mert te azt mondtad:Digen szépek és aranyosak,mint te:D többinek köszi
2011. ápr. 20. 12:26
12/16 Platypus válasza:
Ez az egész egy kicsit olyan, mint amikor valaki falura költözik, és aztán panaszkodik a reggeli kakaskukorékolásra. A kerti tóhoz jár a béka. A házad, a kerted olyan helyre épült, amit a természettől vettél el. Egy kis élőhelyet alakítasz ki a kertedben a tóval, amit az őshonos állatok nem fognak kikerülni, csak azért, mert az a te tavad. Az élet be fog költözni a tavadba amíg el nem zárod az egészet hermetikusan. Ha ennyire zavar a béka, akkor tényleg nem kéne neked kerti tó. Vegyél egy szép nagy akváriumot, abba nincs béka.
13/16 GaBesz04 válasza:
Nálam be vált hogy egy 20-30cm kis kerítést huzam fel körbe a tó körül.
vegyél valami apró lyukú drót hálót vagy valami hasonlott és az all kerítsd körbe.
14/16 anonim válasza:
Valamelyik nap hallottam, hogy a törpeharcsa kipusztítja a békákat. Ha belegondolok amikor nekünk törpeharcsák voltak a tóban akkor nem voltak békáink, azóta egyre többen.
A törpeharcsáról tudni kell, hogy mindent megeszik ami befér a száján. De mivel elég kicsik az aranyhalakat szerintem nem fogják bántani.
16/16 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. máj. 4. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!