Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit lehetne csinálni a békák...

Mit lehetne csinálni a békák ellen?

Figyelt kérdés
Undorodom a békáktol es valahogy megis bejonnek a házba ... nem lehet valahogy oket eltuntetni vagy kiirtani oket a házbol???
2010. szept. 12. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Ajtókat zárni, ablakra szúnyogháló.

Ha van bent béka felfogni, kivinni.

Kb. ennyi.

2010. szept. 12. 10:22
 2/6 A kérdező kommentje:
ablakokon van szunyoghalo es a bejárati ajto termeszetesen csukva van, de este altalaba bemasznak a kuszob es a ajto koze es ratapadnak az ajtora es mikor kinyitjuk akkor beesnek ! nem csak egy ketto van ott hanem legalabb harom negy de van hogy meg sokkal tobb is es nem tudjuk rogton mindegyiket megfogni!
2010. szept. 12. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Magyarországon minden kétéltű védett! Szóval ne írtsd ki őket! Viszontazt nem tudom mit lehetne velük csinálni. Azt sem igazán értem, hogy miért mennek be. Az viszont tény, hogy nagyon jó volt ez az év béka szempontból, mert sok volt a rovar és sok volt a csapadék, amibe petézni lehetett. Esetleg valamilyen ultrahangos riasztót kellene kipróbálni ellenük.
2010. szept. 12. 11:42
 4/6 A kérdező kommentje:
ertem en hogy vedettek meg hasznosak csak kellemetlen hogy a házba vannak es hogy meg zuhanyzás kozben is szembetalálod magad vele!!!! csak a házbol szeretnem oket eltuntetni ! amugy ez az ultrahangos riaszto nem is rossz otlet csak az a baj hogy fogalmam sincs hogy hova bujtak, mert szerintem meg van bent ! :S
2010. szept. 12. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Én biztos bevinnék egy-kettőt a szobámban és a vállamra ültetném ameddig tévét nézek, de én szeretem őket:-)
2010. szept. 15. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
sztem hozass házigólyát XD
2010. nov. 21. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!