Mit tegyek a békék ellen? Vetettünk füvet, nagyon szépen kikelt, de a békák szétdúrják az egész kertet. Nagyon sok békalyuk is van a kertben.
o fűvet ültetél ?megyek én is túrni!!! :D
amugy asziszem az obiba vagy a baumaxba vannak az ilyen földbe szúrható ilyen vakond meg hasonló riasztó lehet az is jó nemtudom de szerintem a legegyszerűbb ha bemész 1 kertész boltba és meg kérdezed :)
Szerezz be egy pár gólyát! :-)
Egyébként rengeteg szúnyogot és legyet kiiktatnak.
Én bírom őket :-)
"öntsél hipót a tóba"
gratutálok. az aztán biztos jót fog tenni a környezetnek...
nemértem mit van oda ugy mindenki a békáktól. természetes hogy léteznek basszus. az ember mindent ki akar írtani??
inkább az előnyöket néznéd...megeszik a szúnyoglárvákat meg minden..
Macska.
Kegyetlen, mit művel velük. De csak, ha bírja a gyomrod...
A béka hasznos és VÉDETT állat. A talajban levő férgeket és a csigákat is megeszik. Most jönnek elő a föld alól,azért van sok "lyuk". Ez rövidesen megszűnik.
Ha nagyon sok van és zavarnak,akkor szedd össze őket egy vödörbe,és vidd el valahova tó vagy csatorna mellé.
Törődj bele! És örülj, h ott vannak kevesebb lesz a szúnyog nyáron, és még jó is hallgatni esténként a teraszon a békák kórusát.
Nálunk is vannak békák (a környéken van valahol egy tó és kis patak is, ez lehet az oka), de én örülök nekik, hiszen felfalják a legyeket és szúnyogokat. Egyébként pedig védett állatok, szóval semmit nem kell és nem is szabad tenni ellenük. Biztos, hogy ők túrják fel a kertet, nem valamiféle rágcsáló (pocok, mezei egér, vakond, stb.)??
Mindenesetre kutyát nem javaslok, főleg a kotorékeb fajták előszeretettel ásnak ilyen helyeken és akkor még inkább fel lesz túrva a kerted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!