Hogyan lehet garantáltan vízállóvá összeblankolni 2 kábelt?
Azért egy vezeték összekötése nálam még nem az életveszélyes kategória, meg lehet azt normálisan csinálni :)
Édesapám állandóan elvágja fűnyíróval a saját vezetékét, már vagy 20 helyen van szigszalaggal összefoldozva. Csak nem akartam ezt a megoldást javasolni, mert ennél meg lehet profibban is csinálni.
Kidobni ennyi miatt hülyeség lenne, még mondjuk a vezeték lecserélése is luxus szerintem.
Mért, ha ráhúzol egy jó hosszú zsugorcsövet az nem engedi át a vizet sehol, az még FBS nélkül is jó.
Zsugorcsővet lehet kapni, lomex, conrad, és egyéb villany szerelési boltokban.
Az egy műanyag cső, ami pl legyen az átmérője 6mm hogy a kábel beleférjen, ezt ráhúzod a kábelre, össze tekered vagy összeforrasztod a két drótot, aztán ezt a csövet ráhúzod a toldásra, és egy öngyújtóval megmelegíted a zsugorcsövet, akkor az olyan jól rátapad, összemegy ilyen 3mm-esre és tökéletesen szigetel, csak hosszú darabot kell rátenni, mondjuk egy 30cm-s darabot.
fűnyírókábelt jóhogy, azt én is összeszigszalagozom oszt' csókolom.
De ez víz alatt van, azért más kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!