Van olyan hal ami áttúrja az apró kavicsot? Esetleg még tisztítja is?
Figyelt kérdés
2009. febr. 21. 23:13
1/7 anonim válasza:
a harcsák,nekem is van páncélos törpe harcsa.
Hát a kavicsról/ban keresi a táplálékot,ami lehullik,vagy a többi hal maradékát megeszi.
2/7 anonim válasza:
Vegyel harcsafeleket , pancelos harcsat , afrikai csikos harcsat , feher harcsat ezek a feneken keresik a taplalekot,ezeken kivul ajanlom neked az Algaevo harcsa nevezetu halat amely kimondottan a vizfeneken el es mindenevo.
3/7 anonim válasza:
A csigák is nagyon jók erre. Azok a pici csigák, amik ott is élnek. Nem vagyok nagy akvarista, a neveket nem igazán tudom, de azt hiszem, kúpcsiga (a háza kúp alakú). Elszaporodhatnak, de nem sok vizet zavarnak, gyakorlatilag sosem látom őket (pedig ott vannak).
4/7 anonim válasza:
Az előző válaszoló vagyok. A csiga nevét persze tévesen írtam le... Valójában maláji tornyoscsiga (Melanoides tuberculata) a neve. Áttúrják a kavicsot, pusztítják a maradékokat, megmozgatják az amúgy levegőtlen aljzatot, szóval mindenképpen hasznosak.
5/7 anonim válasza:
Szerintem az alma csigak is jo takaritok az akvariumba,de a pancelos harcsak es az algaevok mindenfelekeppen a legjobbak!
6/7 anonim válasza:
Igen , van talajtúró törpe páncélos harcsa. Én "házmesternek" hívom, mert szépen takarít...
7/7 anonim válasza:
Igen,nekem is van őt harcsám az aksiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!