Mi lehet a szüleim kutyájával? A farka mellett kirágta a szört, és tisztítja.
Figyelt kérdés
Apu hozott neki bolha elleni folyadékot,amit a nyakán a börre kelett csepegtetni.2 napig jó volt,majd tegnap elkezdte a háta közepe felé is a szört kiszedni.Tegnap átfészülték teljesen,hogy még véletlenül se a kihulló szöre zavarja.
A`llatorvos legközelebb 30 km re van.
2009. júl. 1. 07:37
1/13 anonim válasza:
Lehet, hogy bűzmirigy problémája van, az én kutymnak is volt és teljesen így kezdődött. Sokszor az eltömödött bűzmirigy allergiás reakciót vált ki -> maron, háton hullik a szőr és láthatóan viszket. Ezzel mindenképp orvoshoz kell menni, hogy kinyomja a bűzmirigyet és gyógyszert adjon a viszketésre.
2/13 anonim válasza:
Lehet hogy bolhadermitisze van.Tehát allergiás a bolhára(elég ha 1 is megcsípi).A mi puli-keverékünknek is ez volt a baja.Az állatorvos valami vörös folyadékot írt fel neki,amivel minden nap meg kellet fürdetni.1 hét alatt meggyógult :)
3/13 A kérdező kommentje:
Ez magától nem tud elmúlni??
2009. júl. 1. 08:27
4/13 anonim válasza:
szerintem lehet, hogy férges, akkor érzik irritáltnak a feneküket..ebben az esetben féreghajtót fognak neki felírni
5/13 anonim válasza:
Nekem bűzmirigynek tünik ... vidd el orvoshoz vagy kozmetikushoz hogy kitisztitsa neki.
6/13 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel bolhaekcéma.
Vidd orvoshoz!
Ha te vagy beteg gondolom akkor nem a km-eket számolod!
7/13 anonim válasza:
vidd el dokihoz mi nem tudjuk hogy mi a baj csak tippelgetünk... de ha neked sok az a 30 km akkor úgyse fogid elvinni...
8/13 anonim válasza:
Ez mindenképpen orvost igényel. Magától nem fog elmúlni. Lehet bűzmirigy, vagy egyéb okból kiváltott allergia, de ez csúnyán elfajulhat, nem beszélve arról, hogy az állat szenved. Sztem próbáld megoldani, hogy lássa orvos.
9/13 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál,ekcémás a kuta.....
2009. júl. 1. 10:39
10/13 anonim válasza:
Én mondtam!
Örülök, hogy végül mégis elvitted!
Jobbulást neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!