Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerintetek meggyógyult a...

Szerintetek meggyógyult a sziámi harcoshalam?

Figyelt kérdés
Pár napja feltettem egy kérdést, hogy mi a baja a betta spedlensemnek. Végig csináltam az 3 napos kúrát Sera Flagellol szerrel mert a kereskedésben ezt ajánlották. (aquadepo) és már kicsit szebben néz ki, de még mindig nem az igazi. Szerintetek meggyógyult?
2011. márc. 15. 09:48
 1/8 A kérdező kommentje:

Képek:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link] Elötte

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link] betegen

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link] most

2011. márc. 15. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Így most nem tudom,pontosan mi a baja?
2011. márc. 15. 09:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Nah most:

[link] elötte

betegen: [link]

most: [link]

2011. márc. 15. 09:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt elfelejtettem. Bársonybetegség.
2011. márc. 15. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem végig kéne csinálnod még egyszer a kúrát. De ha megcsinálod, előtte egy 50%-os vízcsere legyen. Egyébként gyönyörű a betta. Kár lenne érte ha meghalna :(
2011. márc. 15. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fog gyógyulni. Ha nem fázott meg, akkor a parazitás betegségeket ki kell, hogy bírja. Ha a szer használati utasítása megenged még egy kúrát, akkor tedd meg. Ha nem, akkor várj vele. Természetesen nem egyik napról a másikra fog visszanőni az uszonya. Nálam sajnos pórul járt régen egy betta, társasban soha nem bántották, elutaztam, mire visszaértem nullára rágták szerencsétlent. El akartam pusztítani, nem hittem, hogy felépülhet, de a barátnőm kikönyörögte, hogy adjunk neki egy kis időt. A kis időből fél év lett, de teljesen felépült. Tehát légy türelmes, az úszó lassan nő vissza.
2011. márc. 15. 11:13
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A szer használati utasítása nem ír második kúráról, ezért egy hétig várok, és ha csoda nem történik, megcsinálom még egyszer. Megfázni nem fázott meg, már 100%-osan le van fedve az akváriuma.

Nem tudom számít-e, de amíg tartott a kúra, csak fagyasztott szúnyoglárvával etettem.

2011. márc. 15. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindig csak nyers, fagyasztott kajával etess, de keveset adj belőle. Nagyon jó az ertemia, cyclops is. Néha lehet az ilyen bettatápokból is adni, mondjuk hetente egyszer-kétszer, de a gyomruk nem bírja a műeleséget.
2011. márc. 15. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!