Milyen másfajta halat lehet 10 literes akváriumba tenni egy Sziámi harcos halhoz?
a bettát is el kéne ajándékozni és max garnélát vagy csigát tartani benne vagy csak növényes
nem értem az embereket van az a törvény hogy 30 liter alatt nem lehet gerinces állatot tartani és mégis szonte minden nap van olyan kérdés hogy mit tegyek 10 vagy 20 literbe
Gratulálok...10 literesbe SEMMILYEN gerinces állat NEM tartható, állatvédelmi törvény is van rá, hogy 30 liter alatt nem tarthatsz.
De ha nem hiszel nekünk:
Tessék, szakirodalom, minimum 50 literes kellene neki. Remélem szűrő azért van abban a befőttesüvegben, és remélem nem gömb alakú...és gondolom te se éreznéd jól magad egy 2 nm-es putriban, ha ott kéne a dolgod is elvégezni, aludni is és enned is. Ha egyetértesz velem, akkor veszel egy normális akváriumot, és nem másik hal vásárlásán gondolkozol.
pár napon belül ez a harmadik ilyen kis akváriumról szóló kérdés szerintem az a kérdező teszi ezeket fel akit átbtak a boltban és megvetettek vele egy 14 literes akvit 8 neonnak
szerintem a napokban az összes enek a kérdének a kérdezőjétől származik ha igen akkor mindegyik kérdésre de ha nem akkor is az a válasz hogy felejtsd el a 30 liter alatti akváriumot állatkínzás és a törvény is tiltja
Valahol óriási akció van 10 liter körüli akváriumokból.
Kedves kérdező, én a ruszlit javaslom a 10 literes edénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!