250 literes akváriumot hol csináltahatnék a legolcsóbban?
Szerontem is menj el üvegeshez és szerezd be az üveget.Szerintem 1 centi vastag üveg sem ártana.Igaz ,hogy baromi nehéz lesz ,de nem szakad ki ,ha nekinyomja a gyerek az orrát.
Utána az átlátszó siloplastal ragaszd össze.
Ezután már csak a levegőztetés lesz a gond..
Szerintem az egyik legolcsóbb.
Ennyiért üveget nem kapsz hozzá szerintem :)
Igaz nem 250 liter de egyedit is vállal.
Semmiképpen sem ajánlom, hogy nekifogj magad, ha még nem próbáltad. Ez is egy szakma, ha nem értesz hozzá, bízd szakemberre.
Nem attól lesz jó, hogy 10-es (1 cm-es) üvegből csinálod, mert attól még ugyanúgy széteshet, ekkora (persze arányos) medencéhez elég a 8-as üveg is.
Ugyanakkor, ha már van gyakorlatod, és készítettél is egy pár kádat, akkor valóban a legolcsóbb a ragasztás saját kezűleg. Szerintem viszont ebben az esetben nem tetted volna fel itt a kérdést.
Nem ajánlom, hogy 250 literessel kezdj! Olcsóbb sem lesz, ha a sarki üvegesnél veszed az öveget.
A belinkelt vaterás nekem túl olcsó. Tudom, hogy mennyibe kerül az üveg. Arra tippelek, hogy van lopott vagy bontott üvegből készíti.
Menj el egy olyan boltba, ahol vállalnak egyedi méretű akváriumok készítését. Biztosan nem ez lesz az első akváriumuk. Legalábbb 10 évig használni fogod azt az akváriumot, ne akarj pl. 5 ezret spórolni!
Ebben a méretben a fekete ragasztás jobban mutat. De ez egyéni dolog.
Túl olcsó de én is nála csináltattam és nagyon szuper a cucc :)
Igaz csak 112 literes de nagyon jó. A merevítése 10mm-es és üvegtető is jó :)
Én csak ajánlom :)
Ha üvegesnél csinálod sokkal drágábban jössz ki. Én az összes akváriumomat az aquaimpexnél vettem, minőségre nem lehet panasz és az országban ők az egyik legolcsóbb bolt, ja és fekete a ragasztás.
Itt nézz szét:
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!