Fagyasztott szunyoglárva meddig áll el a hütöben?
Rakd egy zacskóba és kalapácssal vágjál rá párat :)
Mondjuk felmelegített késsel is lehet vágni, sima késsel nehezebb
én személy szerint a gilette penge helyett ajánlanék egy konyhából kiszuperált (csak erre a célra félretett) kést.
Elmondom miért: a szúnyogok vérrel táplálkoznak, és ha megvágod magad a pengével, miközben a vérben tapicskálsz... hát egyrészt gusztustalan, másrészt meg elkaphatsz bármit, amire nem számítasz...jobb az elővigyázatosság, amúgyis a kést bármikor meg tudod élezni, és jobb a fogása is, mint a pengének! :)
(ha nagyon nem megy késsel akkor próbáld úgy, hogy ráteszed a nagy kockára a kést -mintha vágni kezdenéd), jobb kezeddel fogod a nyelet, ráteszel egy rongyot a késre és bal kezeddel pedig ránehezedsz -mármint a rongyra és a kés felső (életlen) pengéjének részére. Majd rongy fel és kész is a produkció)
(százas boltban lehet kapni kis ételtárolót (kb 150-200Ft) én olyat használok, abba teszem az egész táblát, és ha kell belőle vágnom, akkor a tetejének a belső felén (mintha mini vágódeszka lenne) vágok le belőle, majd elöblítem, és ráteszem a tetejét és mehet a mélyhűtőbe.
11:39
Nem kaphatsz el semmit, mivel fagyasztott kajáról van szó, minden kórokozó elpusztul. Teljesen higiénikus, de persze azért nyalogatni nem kell.
És valóban túl van kicsit bonyolítva, elvágod és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!