Dizájn kérdés, szerinted hogy nézne ki?
Figyelt kérdés
1. akvárium:
2. akvárium:
Ha a füvet átraknám az 1.-ből a 2.-be, valahogy a növények közé benyomorgatnám, az hülyén nézne ki?
Csak azért, mert a kettesbe táptalaj van és az jobb lenne a fűnek.
Viszont nem tudom elképzelni hogy az hogy nézne ki.
2011. febr. 13. 20:48
11/14 anonim válasza:
Dehogy vagy, nagyon jókat csinálsz. Én mondom, csak annyit tennék, hogy nem így szálanként ültetném el őket, hanem csomókba, bokrokba. De az is igaz, hogyha benövik az akváriumot (márpediglen nagyon gyorsan nőnek), akkor nem fog ennyire rendezettnek tűnni az egész.
12/14 A kérdező kommentje:
Aha. Hát lehet akkor rendezgetem úgy ahogy mondod.
Talán még az alját lehetne valami alacsony cuccal befuttatni. De olyan alacsony növény meg nem is létezik, ami nem olyan nagyon fényigényes.
2011. febr. 13. 21:46
13/14 Platypus válasza:
A gömbalgát ki lehet lapítani, és sűrű, alacsony gyepet lehet imitálni vele. Nem is fényigényes.
14/14 A kérdező kommentje:
hm
azt hittem az összegömbölyödik mindig
2011. febr. 14. 02:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!