Dizájn kérdés, szerinted hogy nézne ki?
Figyelt kérdés
1. akvárium:
2. akvárium:
Ha a füvet átraknám az 1.-ből a 2.-be, valahogy a növények közé benyomorgatnám, az hülyén nézne ki?
Csak azért, mert a kettesbe táptalaj van és az jobb lenne a fűnek.
Viszont nem tudom elképzelni hogy az hogy nézne ki.
2011. febr. 13. 20:48
1/14 anonim válasza:
Nekem mindkettő így tetszik ahogy most van :D ha már design-kérdéselünk.
de egyébként szerintem nem nézne ki hülyén, csak el kéne találni a megfelelő helyzetet nekik
2/14 anonim válasza:
Hát, nekem a 2. akvárium nem annyira tetszik, mert túl rendezett, sorban van benne minden, mint régen tesi óra előtt vigyázállásban:) Szerintem ha csoportosan ültetnéd őket, akkor a fű is jól nézne ki mellettük, de közé nyomkodva nem. Viszont én sajnálnám kiszedni a másikból a füvet, mert ott is nagyon jól mutat. Hát de te tudod, mit akarsz velük, nem lehet minden akvárium egyforma :)
3/14 anonim válasza:
A másodikon szerintem lehetne változtatni, de az első akvárium úgy jó ahogy van.Legalább is nekem nagyon tetszik :)
4/14 A kérdező kommentje:
Naja, csak nem akarok venni táptalajt az 1.-es akiba is, mer az drága. De lehet hogy azt kéne. Nem tudom.
2011. febr. 13. 21:16
5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem táptalajba a fű egyenletesebben eloszlana, jobban nőne, gyorsabban.
2011. febr. 13. 21:18
6/14 Platypus válasza:
Vegyél táptablettát és dugdosd a gyökerek alá. A második akvárium még nagyon friss, ha megindulnak, ezekkel a növényekkel is csurig lesz. Szerintem nem kell oda több növény.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy csináljam, hogy jól nézzen ki.
2011. febr. 13. 21:20
8/14 A kérdező kommentje:
Ja lehet, mondjuk azok is nőnek. Olyan 1 vagy 2 hét alatt már majdnem felnőttek a tetejéig. Nyúlnak felfelé azok a bizék a kékbe.
2011. febr. 13. 21:21
9/14 A kérdező kommentje:
Najó mindegy, akkor hagyom így, aztán mittudomén mi lesz belőle.
2011. febr. 13. 21:22
10/14 A kérdező kommentje:
Szerintem a kékes fény miatt álltak vigyázállásba.
Egyszerűen annyira hülye vagyok ilyen dizájnolásban.
Nem tudom mit hova kéne tenni.
2011. febr. 13. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!