Jávai moha így fog fejlődni?
Minden kérdésedre a válasz: Igen.
Nem nő olyan gyorsan, de azért egész jó.
Csak arra figyelj hogy időnként nyírbáld meg, mert különben ez alja elkezd rohadni.
Első vagyok.
Hát lehet hogy az alsó része el fog rohadni, de nem biztos. Ha erős áramlású helyen tartod, akkor talán nem. Az azonosítatlan növény pedig tavi tündérhínár.
Nálam ilyen. Én rákötöztem minden vasfára egy kicsit damillal, aztán benőtte.
Mondjuk ha leszedem a damilt, akkor azért elég könnyen róla a moha, tehát olyan nagyon nem kapaszkodik.
Ha meg csak egy ágra tekerem körbe, akkor már az ágat elég nehéz kihúzni a közepéből ha benövi.
Nem egy nagy durranás. Mondjuk egy riccia szebb lenne, csak én azért vettem régen jávait, mert az olcsóbb volt, meg azt lehetett kapni.
Az a lényeg, hogy amelyik része árnyékban van, tehát ha a kő alá teszed ott nyilván elrothad, de ami a nyílt színen van és süti a lámpa, az a része szépen növekszik.
A legdurvábban az a rész nő nálam ami az ágon van körbetekerve. Mert az minden irányba tud nőni, és közelebb van a lámpához :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!