Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miért tiszta sárga a halam 1...

Miért tiszta sárga a halam 1 hetes vize?

Figyelt kérdés
Egy hete volt cserélve és az egész tiszta sárga . Olyan mintha valami még az üvegre is le lenne rakódva. Mitől van ez?5 literes az akvárium és 1 betta 1 másik fajta kicsi,meg egy algaevő van benne.Mindent raktunk bele ami kellet.Klórtalanítót oxigén cseppet nem használ semmi.Mi lehet a baja?
2011. jan. 24. 18:15
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
13-vagyok:O
2011. jan. 24. 19:01
 22/37 anonim ***** válasza:

És még idelöki, hogy "ennyi"!

Ne flegmáskodj, mert ezért le is sittelhetnek, kisfiam!

2011. jan. 24. 19:02
 23/37 A kérdező kommentje:
Ez neked flegmaság!!!Ja és lány vagyok!!!Szóval ne fiuzz itt engem!!
2011. jan. 24. 19:04
 24/37 anonim ***** válasza:
na jó oké én nem vitázok többet csak megkérlek szépen, hogy kérd meg a szüleidet, hogy vegyetek egy nagyobb akváriumot a halaidnak, mert így hidd el szenvednek! Oké? És olvasgass pl. akvarista.hu-n
2011. jan. 24. 19:07
 25/37 A kérdező kommentje:
Jóó!
2011. jan. 24. 19:09
 26/37 anonim ***** válasza:
ha ez 13 én besz@rok... én vagyok annyi -.-
2011. jan. 24. 19:10
 27/37 anonim ***** válasza:
Emberek, vegyétek észre ha szivatnak benneteket. Senki nem tud eltartani három halat 5 literben, pláne ha az egyik anci. Ilyen kérdésen nem érdemes idegeskedni, válaszolni mégkevésbé.
2011. jan. 24. 19:10
 28/37 anonim ***** válasza:
Szüleiddel olvastasd el a válaszokat,és kérj tőlük egy nagyobb akváriumot.A halak nem játékok és nem egyszerű díszek,hanem élőlények.Hidd el hogy nem érzik jól magukat.
2011. jan. 24. 19:14
 29/37 Platypus ***** válasza:

Sajnos el lehet tartani 5 literben is halat, még ha nem is sokáig. Lehet, hogy a kedves kérdező konkrétan csak szivatja a válaszolókat, de amúgy láttam már rá példát. Rettenetes látvány volt, 2 kicsi aranyhal egy gömböcben, tiszta kénes mocsárszaga volt, felszerelés, növény 0. Azt hiszem egy hónapig is túléltek benne. Azt nem értem, honnan szednek ezek az emberek ilyen kicsi akváriumot. Amikor én kerestem ekkorát a vízibolháimnak, sehol se kaptam 10 liternél kisebbet.

A kérdező akváriumát elképzelni is rossz. Itt figyel egy 5 literes asztalomon, a hosszabbik oldala nincs egy kifejlett anci kétszerese,a rövidebbiket meg simán átérné. Mielőtt valaki ráharapna, kandicsrákok laknak benne.

2011. jan. 24. 19:32
 30/37 anonim ***** válasza:
Platypus, a kérdező azt mondta, hogy fél évnél régebb óta élnek benne :) A bettát még el is hinném, de van még egy anci és egy ismeretlen hal, mindenféle technika nélkül. Ne vicceljünk már, ha ő ezt így megcsinálja, akkor sok tanulnivalónk van még :)
2011. jan. 24. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!