Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miért tiszta sárga a halam 1...

Miért tiszta sárga a halam 1 hetes vize?

Figyelt kérdés
Egy hete volt cserélve és az egész tiszta sárga . Olyan mintha valami még az üvegre is le lenne rakódva. Mitől van ez?5 literes az akvárium és 1 betta 1 másik fajta kicsi,meg egy algaevő van benne.Mindent raktunk bele ami kellet.Klórtalanítót oxigén cseppet nem használ semmi.Mi lehet a baja?
2011. jan. 24. 18:15
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
2011. jan. 24. 18:42
 12/37 gfero ***** válasza:
szerintem ez kamu.nem lehet valaki akkora idétlen hogy még azt se tudja hogy milyen halai vannak .
2011. jan. 24. 18:44
 13/37 A kérdező kommentje:
Egy hal az hal!! miért talán te beszélgets vele?!?!Azt várod hogy vissza szóljon?:OA halak szépek és díszítik a szobát meg úgy általában állat!!!???
2011. jan. 24. 18:47
 14/37 anonim ***** válasza:
Ez valami vicc?
2011. jan. 24. 18:48
 15/37 anonim ***** válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2011. jan. 24. 18:48
 16/37 anonim ***** válasza:

hiába vered itt a tamtam-ot kérdező, ha nem értesz hozzá, vagy esetleg annyi eszed sincs, hogy utána olvass az akvarisztikának, akkor inkább tényleg vegyél plüss halat, vagy gumikacsát. A bettának elve !!MINIMUM!! !!40l-es!! akvárium szükséges, plusz neked még tetézve a helyzetet vannak benne más halak is. ezeket mérlegelve szépen felállíthatod a statisztikát, hogy hogyan is érzik magukat a halak, téged meg tényleg fel kellene jelenteni!!

22L

2011. jan. 24. 18:51
 17/37 anonim ***** válasza:
Leírnád hány éves vagy? Csak, hogy tisztán lássunk.Lehet hogy nem csak te vagy a hibás.
2011. jan. 24. 18:55
 18/37 A kérdező kommentje:
Érdekes nekem az állat kereskedőmondta hogy vagy két arany halvagy egy betta!!!Ennyi!!
2011. jan. 24. 18:56
 19/37 anonim ***** válasza:
hát még jó, hogy azt mondta, mivel neki az a lényeg, hogy ott hagyd a pénzed....! azt már lesz@rja, hogy fizetés után mit kezdesz vele.. ne legyél már ennyire naiv, és bamba!
2011. jan. 24. 18:58
 20/37 anonim ***** válasza:
úúúúúristen...ennyi nyomorék kereskedőt...még aranyhalat adna 5 literre.Én amikor vettem az 1. halaimat néztem az aranyhalakat, és mondta: "Na álljunk csak meg,vagy aranyhal vagy mások...A 2 nem megy együtt."
2011. jan. 24. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!