Érdekelne, hogy egy 80 literes akváriumba milyen halakat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Régóta tartok halakat,és most szeretnék valami különleges fajtá(ka)t,szeretem a szokatlan halakat.Mondjuk az üvegharcsa tetszik,de annak ez az akvárium sajnos kicsi...Eddig guppykat,mollykat,zebradániókat,plattykat,szifókat,corykat, tartottam(vagyis leginkább elevenszülőket).De a garnélákat sem tudom nélkülözni :)2011. jan. 24. 17:31
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,megfontolom! :)
2011. jan. 24. 19:17
14/14 Frontosa válasza:
1 pár porcelánsügeret tartanék. Az egyik legkülönlegesebb sügér, mégis szép és szinte mindenhol kapható, a fajfenntartási ösztöne és életmódja nagyon különleges és egyedi. Életük végéig egy párt alkotnak. Erősen területvédő, a szerelmes pár nem tűr meg mást maga mellett. =)
Akváriumi körülmények között ritkán nő nagyobbra 8 centinél.
Próbáld ki, nem fogod megbánni.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!