Érdekelne, hogy egy 80 literes akváriumba milyen halakat ajánlanátok?
ha különlegeset szeretnél, akkor pl. ez. Mi ilyet szeretnénk, csak azt mondták az állatkereskedésben, hogy ritkán van, és érdeklődni kell. De Pesten szerintem hamarabb lehet kapni.
22L
Kockás bölcső szájú hal. 80 literbe 2 pár.
Egy Apistogrammás aki?
Azok kicsit különlegesebb viselkedésűek, bár a garnélák felejtősek.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:41
Mi a baj a ramival? Egyáltalán nem nehéz tartani, csak figyelni kell az igényeire. Nem túl problémás hal.
az a bajom vele, hogy napi 10%os vízcserét igényel, figyelni kell a víz nitráttartalmára, utóbbit bevallom azt sem tudom hogy kell figyelni:S
Naponta vízcsere? hát nem tudom, neked van, vagy volt?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:55
Nekem 130-asban volt, azért az elég stabil víz, és egyébként sem voltak túl sokan.
Így egyáltalán nem igényel napi vízcserét, de egyébként egy 10%-os vízcsere kb. 40-50 másodperc.
Heti 25 %-ot cseréltem, soha, semmilyen problémám nem volt a tarásukkal.
Mára már eléggé beakvarizálódtak, annyira talán nem kényesek, mint régebben. A vízminőségre tényleg figyelni kell, a nitrát a vízcserékkel rendben tartható, és hát végülis azért akvarizál az ember, hogy tőrődjön a hobbijával.
Különlegesebb halaknak pedig különleges törődés kell.
79%-os
köszi, hogy leírtad, azt hiszem akkor veszek ramit, és oda figyelek rájuk. nem tudom, én a leírások alapján nagyon kényes halaknak gondoltam őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!