2 kérdést szeretnék feltenni? 1 miért lehet megdagadva
az anci hasa? 2 a betta miért uszkál a kavics között?
Figyelt kérdés
Szóval:
Az anci hasa olyan mint ha kicsit meg lenne dagadva, de lehet azért mert kb 1 órája evett,de hát az nem most volt?!
2. a betta eddig mint ha nem csinálta volna, kapott enni minden de a földön a kavicsnál uszkál és a kavics között kutat, közbe felmegy de megint vissza megy. Miért?
2011. jan. 17. 21:18
1/9 anonim válasza:
Szerintem túl sokat etetsz, nem szabad hogy látszon a halakon. Betegséghez, majd halálhoz vezet. Mindkét hal érzékeny a gyomrára, az ancinak kell valamilyen fa az akváriumába. Holnap ne etess egyáltalán. Ha a halak pikkelye elálló, akkor hasvízkórról lehet szó, ha nem, akkor bélgyulladás. Előbbit gyógyszerrel kell kezelni, utóbbit legalább egy hét koplalással, de nem biztos, hogy segít.
2011. jan. 17. 21:24
2/9 anonim válasza:
az elsö az kutya, vagy valamilyen házi állat, 2. Valamilyen vízi élőlény,talált vagy nem?:D
2011. jan. 17. 21:25
3/9 anonim válasza:
jah sorry nem láttam a kategóriát :D XD
2011. jan. 17. 21:26
4/9 A kérdező kommentje:
Van bent vasfa. kb. 4 napig koplaltak,tegnap kaptak enni nem sokat, meg ma. Pikkelyei nincsenek elállva.
ÉS a betta miért kutakodik a kavicsba?
2011. jan. 17. 21:31
5/9 anonim válasza:
Hát, az természetes, keresgél.
Mivel etetsz?
2011. jan. 17. 21:32
6/9 A kérdező kommentje:
spirulina plusz zöldség az ancinak, most spirulinát kapott.
A többieket pedig lemezes táppal, sak green, meg olyannal amivel a kereskedésbe ettetek ilyen kis átlátszó zacskóba vettem 150ft-ért annak nem tudom mi a neve.Tubival is etettem őket de azzal most már nem.
2011. jan. 17. 21:37
7/9 anonim válasza:
A bettát nem ajánlatos műeleségen tartani, az ancinak jó amit adtál. Remélhetőleg csak túletettél, ha továbbra is fennáll a probléma, akkor az előbb említett 2 betegség jöhet szóba.
2011. jan. 17. 22:04
8/9 anonim válasza:
nem lehet hogy az anci ikrás? A betta pedig csak magányos vagy csak egyszerűen nyugodt természetű, ezen szerintem ne aggódj
2011. jan. 17. 22:04
9/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem, vagyis nem tudom még a kicsinek meg állapittani hogy milyen nemű:)Föleg hogy csináltam nekik kókuszhéjból bujkálót és állandóan azon van:)
A bettám szerintem csak nyugodt, kivétel ha egy guppi a közelébe megy:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!