160l-be 10 vörös neonhal mellé hány vitorlás és hány anci kerülhet?
Szia!
A gyk-n halottél erről a Rio Negro mániáról? Mert akkor örömmel hallom, fertőző vagyok:D Én kezdtem el jártatni az ujjam ezen a honlapon a Rio Negro biotopok mellett! :)
Amúgy a rio negron annyira nem elterjedtek a különböző "algaevő" L-es harcsák. Persze nem mondom hogy nincsenek, de annyira nem jellemzőek. A többi viszont annál inkább! A legjobb harcsázó helyek a Rio Negron vannak!
Köszönöm az előzőeknek! :)
Hááát akkor sajnos nem lesz tökéletes rio negro, mert ancit mindenképp szeretnék, míg a páncélos harcsákat kevésbé csípem. :D Bocsi, de sztem sokkal szebb is egy anci.
Ha jól tudom, minden harcsa az L es harcsák közé tatrtozik, mert van egy neves brazil szaklap, amelyik besorolja a harcsákat, és a leközlési sorrend szerint számozza őket.
Csak az "akvarista-szleng" szerint vannak a páncélosok, algaevők, és a "különlegességek, röviden, L-es harcsák.
Jó halazást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!