Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit kell tenni a szaporulattal...

Mit kell tenni a szaporulattal, miután felnőnek?

Figyelt kérdés
Ha például egy guppinak van akár 30-40 kicsinye, azt mind felnevelitek? És ha felnőttek, akkor mit csináltok velük, ha amúgy nem szeretnétek több halat? (nem egészen így akartam feltenni a kérdést, de csak így engedte)
2011. jan. 13. 19:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzőekkel hogy guppiból akkora a felhozatal hogy nem éri meg bevinni kereskedésbe. Ha van olyan ismerősőd aki bettát tart akkor adhatsz neki belőle élő eleségként vagy csak el is ajándékozhatod simán. Nekem hálistennek itthon barkácsolt szülőszobám van ami nem a legspécibb így 1 szülés alkalmával 6-8 kicsi szokott maradni ami pont elég. Ha esetleg több nekem is van 2 ismerős akiknek adom őket. Mást nem tudok ajánlani...:/
2011. jan. 13. 22:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha többféle halat keversz egybe, azok nem fognak szaporodni, mert általában megeszik egymás kicsinyét.

Persze ha direkt szaporítod, ha csak egy féle halad van és azok alá raksz egy rácsot ahova ikrázhatnak a nőstények, de a rácson a felnőtt halak nem férnek át, majd mikor leikráztak kettéválasztod a nagyokat a kicsiktől 2 külön akváriumba, és külön neveled őket, hát akkor úgy durván szaporodnak, persze.

Akinek meg van otthon sügér, az örömmel megesz minden élő kis halat, mert az imád vadászni, ez a legegészségesebb kaja a számára.

2011. jan. 14. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!