Mi az a parakilles kezelés?
Figyelt kérdés
Az akváriumomba a boltos választott 4 db dániót, végül megtudtam, hogy pink dániók. Az egyiknek meg van tépázva a farka, azt ajánlották nem ártana neki egy parakilles kezelés és hogy fél évig csak azzal foglalkozzak, hogy egészséges akváriumot fenntartsak. Ehhez szükségem lenne egy szakkönyvre?2011. jan. 3. 19:15
21/22 anonim 

válasza:

Emerek!Tudjátok mennyi egy 60l-es akvárium?Plusz uj cuccok?
Oké,hogy jót akartok neki és a halainak,de vegyétek már figyelembe,hogy nem mindenki teheti meg.
A halakat meg ajándékba kapta,kezdő,gondolom ti sem úgy születtetek,hogy mindent tudtatok az akvarisztikáról és a halakról.
Ha nincs pénzed nagyobb akváriumra most,akkor vegyél egy átlátszó,müanyag tárolódobozt(ideiglenesen nekem is abban voltak)Elég nagyokat lehet enni pár 1000 ft-ért.
Itt különösen szeretek okoskodni,de a problémára senki nem írt semmit.
Az én guppijaim meggyógyultak 2 nap alatt a Xantakridin-től,akik betegek voltak azokat külön tettem(100ft körül van állateledel boltba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!