Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Két éves kicsi lányom halacská...

Két éves kicsi lányom halacskát szeretne. Ajánlanátok valamit?

Figyelt kérdés

Valami egészen kicsi akváriumra gondoltam, 1-2 halacskával, amit el nézegethet. Lehet olyat hogy mindenféle világítás meg egyebek nélkül tartsunk halat?

Ha igen, milyet, mennyit? És hogyan kell gondozni?

Nem szeretném őket kínozni.

Bocs, hogy ilyet kérdeztem, de még sosem voltak halaink.

2011. jan. 1. 00:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem vagy elég elkötelezett ez ügyben, akkor inkább várd meg még megunja a gyerkőc a dolgot... És ha megunja, és beleszeret a nyuszikba, akkor azt is vesztek? Nem bántásból, ez a ti érdeketek.
2011. jan. 1. 20:29
 22/23 anonim válasza:
39%
Neke mis van egy 2 éves kisfiam vettünk neki guppit 1 hónapja körül egy párat! Kicsi gömb akváriumba növények nélkül minden nélkül! Tegnap óta kicsit többen lettek!Született 20 kicsi:) Így már kicsi a hely a szülőket most külön tettem de holnap minden szükséges dolgot beszerzek mert bizony én nagyon sajnálom őket mármint végképp nem akarok túladni a piciken de így szűkös ahely:(
2011. jan. 2. 15:56
 23/23 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek. Olyan aranyosak vagytok. Ha van még ötletetek, tanácsotok, szívesen fogadom.

Egyébként a halak nekünk is tetszenek és jobban el tudjuk őket helyezni, mint egy nyuszit. Az majd lesz húsvétkor, de csak kölcsönbe.

Betti

2011. jan. 2. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!