20l -es akváriumba mennyi és milyen fajtáju halat lehet tartani?
Maximum 1 db. hím Betta.
Az is szűkösen.
Egyébként egy 20 literes "aki" alkalmatlan hal tartásra. Növényeknek, nem túl szapora csigáknak, vagy garnéláknak jó.
Vagy ideiglenes szaporító akváriumként, vagy karanténként használható.
Én 20 literrel kezdtem az akvarisztikát, volt benne 5 darab szumátrai díszmárnám meg egy algaevőm. Mindenki azt mondja, sok volt, de évekig eléltek úgy és sose volt semmi bajuk.
Amúgy a sziámi harcoshal jó bele, mellé esetleg 1-2 kisebb testű hal.
Emberek is élnek évekig 2 négyzetméteren, úgy hívják őket, hogy rabok.
Attól hogy nem halnak bele a tartási körülményekbe, az még fényévekre van az optimálistól!!!
Egy Magyar vizsla is elsínylődik évekig egy garzonlakásban egy félméteres láncon... király élet. Ha nem tudna nyüszíteni, meg nem lenne olyan kifejező az arca, rá is azt mondanák, hogy jól érzi magát, mert nem hal meg?
Nem gondolom, hogy az akvarisztika arról szólna, hogy találjuk meg azt a határt, amit még kibírnak a halak.
Az ilyen emberszabásúak inkább tartsanak műanyag halakat.
"A zöld sávos törperazbóra olyan beszerezhetetlen, hogy folyamatosan kapható legalább egy pesti boltban"
Még soha sem láttam boltban, meg neten is olvastam hogy ritka, de ezek szerint nem. Hol lehet Bp-n beszerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!