Tavasszal vásárolt algaevőink (anci) szaporodtak. Az első szaporulatot még el se tudtam távolítani, máris itt a következő! Ha megváltoztatom a berendezést abbamarad az ikrázás? Most két híd közötti 2 cm-es rést használnak "szülő- és nevelőszobának".
Köszönöm, akkor élek is vele. :) Ez lett volna egy másik kérdésem, miután lejár a "tilalmi időm".
Volt mellettük három páncélos törpeharcsa is. Viszont mára már csak egy maradt. A páncélosok úszói egyszercsak kezdtek elfogyni. Szó szerint. Látható volt, ahogy egyre kisebbek és tépázottabbak. Először nem tudtam mire vélni, aztán észrevettük az ikrákat. Lehetséges, hogy az anci fiú volt velük ennyire durva? Nem is érdemes más harcsákat melléjük betennem?
Platypus!
Köszönöm a választ. Én is láttam, meg aztán olvastam is, hogy a fiú neveli a kicsiket, és hogy nem is mozdul el arról a helyről. A baj az, hogy nincs másik akváriumom, csak egy nagyon picike (kb. 10 liter), ráadásul semmi kiegészítő (fűtés, levegő, szűrő) nincs hozzá. Abba talán nem tenném át.
Ezen még meditálok egy kicsit. Elvileg van rá 1-2 hetem, mert az első adag is kb. annyi idő alatt kezdett kóricálni.
Még egyszer köszönöm.
Akkor talán megpróbálok még betenni néhányat, mert biztos,
hogy így egyedül magányos szegény. :)
Még egyszer köszönöm az összes segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!