Megfelel az aranyhalamnak?
Sziasztok!
Előszőr azt szeretném kérdezni, hogy az aranyhal (a duci féle) megvan 16-18 fokon?
Fagyasztott mixnek jó neki(k) borsó,krumpli,répa,uborka,brokkoli,spenótlevél párolva/kifőzve és még talán belekeverni tubifixet?
És hogy mekkorára fagyasszam le a kajájukat ? (pl. 2x2 cm eresre)
Válaszokat előre is köszi !
Kukorica is mehet bele, én is nemrég csináltam meg ugyanezt a mixet, pedig még meg sincsenek a halak :D
Én nem kis kockákba fagyasztottam le, hanem egy zsírpapírt "megkentem" viszonylag vékonyan, zacskózható pacákban, úgy fagyasztottam le. Elég könnyen törhető, darabolható késsel, ha nem túl vastag. Ja, persze a papírt levettem dermedés után.
Köszi a választ:D!!
A tubifixet nem gond ha nem darabolom össze csak összekeverem a kotyvalékkal és úgy a fagyasztóba?
Hát akkor a máj kimarad köszi:D
Tán már beszerezted az aranyhalakat :D?
Köszi a választ melyik FAjta/Féle csigákat szerették :P?
Tán az éti csigát :DD?
Nem, szerintem csak akváriumi csigát érdemes beletenni nekik. Például postakürt, vagy hegyes hólyagcsiga.
Egyébként még nem vettem meg a halakat, édesapámnak fogom őket karácsonyra ajándékozni, most üresen jár az akvárium 2 hete. Majd egy hét múlva jönnek a lakók. Én más fajtákban utazom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!