Mi baja van az aranyhalamnak? Lehet hogy meg fog halni?
Figyelt kérdés
Mar 2 napja nem eszik es a viz aljan van ma reggel mar feloldalt fekszik az akvarium aljan neha megmozdul uszni probal es ritkan vesz levegot.
Lehet hogy uszoholyaggal van a baj??
Igy ul a viz aljan:
2011. aug. 5. 12:35
1/4 anonim válasza:
Nekemis így kezdte.Szegény meghalt.
2/4 anonim válasza:
Naná!hal meghal! Nincs elég oxigénje! Az aranyhal nagy oxigén és mozgésigényes hal!
3/4 anonim válasza:
Hát akkor nem hinném sokat fog még élni...nekem anno pár nap volt azok a halak amik így csináltak :(
volt hogy ne szenvedjen ment a wc-be és jött az uj hal...ez ilyen dolog...végül is "csak" egy hal nem egy kutya aki nem pótolható könnyen.
4/4 Silas válasza:
Találkoztam én is ilyen problémával. Igazából nincs korrekt megoldás rá (nem gyógyítható tudomásom szerint).
Ha van még hal az akváriumban, akkor nem ár fertőtlenítő tablettát venni bele (amit halas vízbe is be lehet dobni), kapható a díszállat kereskedésekben, de drága mulatság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!