Megfelel az aranyhalamnak?
Sziasztok!
Előszőr azt szeretném kérdezni, hogy az aranyhal (a duci féle) megvan 16-18 fokon?
Fagyasztott mixnek jó neki(k) borsó,krumpli,répa,uborka,brokkoli,spenótlevél párolva/kifőzve és még talán belekeverni tubifixet?
És hogy mekkorára fagyasszam le a kajájukat ? (pl. 2x2 cm eresre)
Válaszokat előre is köszi !
Akkor jó :) Bocsi, hogy megkérdeztem, csak sokan azt hiszik kis gömbakváriumban elvannak, közbe meg nagyon nem :(
Amúgy szerintem a fagyasztott jó, mondjuk mi venni szoktuk készen a sügéreknek, 4 félét, meg kapnak még 4 féle tápot is mellé. Szóval elég változatosan esznek. :) Néha szerintem adhatsz nekik jó minőségű granulátumot, lemezest is. Van kimondottan aranyhalaknak való (de ne Panzit meg ilyeneket vegyél...azok semmit nem érnek, legjobbak a JBL és a Tetra tápok. Meg van egy külföldi (szlovák) táp is, az a neve, hogy SAK, ennek is jó a tápértéke, mi ezzel etettünk eddig, most tetrát veszünk, mert olcsó kilóáron tudunk valakitől. :)
A karcsúbb aranyhalak simán áttelelnek a jég alatt, szerintem a ducibb is teljesen jól elvan 16 fokon csak szép fokozatosan hűljön le a vize.
A kajádból kihagynám a krumplit, az szinte csak keményítő, kalória van benne de más haszna nincs. A tubifex jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!