Mekkora akváriumot vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy akváriumot amiben 1pár vitorláshal,1pár pillangó tarkasügér, egy csapat kissebméretű hal(zebradánió vagy neonhal ...) néhány(4-5) páncélos harcsa lenne.2010. dec. 2. 19:07
1/6 anonim válasza:
A vitorlás miatt mondjuk egy 150 körüli lenne a minimum. Persze ha nagyobb, az csak jó :)
3/6 gfero válasza:
én 150 literesbe tartom és jól érzik magukat
4/6 anonim válasza:
Én 140-esben tartottam (tenyésztettem) vitorlásokat. Minimum 40, de inkább 50 centi magas legyen az akvárium. A 140 liter szerintem az alsó határ, ahol tényleg jól érzi magát és szépen ki tud fejlődni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 2. 20:55
6/6 anonim válasza:
Nekem 150 literes akváriumom van, amiben nagyon kényelmesen élnek a vitorlásaim, sőt még sok más hal is. De ha nagyon kezdő vagy, akkor elég sztem egy 80-100 literes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!