Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ha az akváriumot bevonom...

Ha az akváriumot bevonom minden irányból hungarocellel akkor kevesebb áramot fog fogyasztani a fűtése?

Figyelt kérdés
ma 05:47
 1/3 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva:igen

Megjegyzésként: minek neked egy akvárium ha annak a fűtése gondot okoz a villanyszámládban?

ma 07:15
 2/3 anonim válasza:

1# Én a visszakérdezést nem értem. Minek pazarolni, ha nem muszáj?

Persze értem én, hogy az akváriumnak pont az a célja, hogy lássuk a halakat, nem pedig csak egy "halnevelde", de ha valaki spórolni akar, nem biztos, hogy azért, mert gondot jelent neki a kiadás.

ma 07:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Kettes! Az egyes problémacentrikusan gondolkozik, mindenben csak gondot lát. Ez az oka a válaszának. A tudatos vásárló fogalma neki valószínűleg ismertem fogalom. Valószínűleg el sem tudja képzelni hogy mennyi pénzt lehet meg takarítani helyes költekezéssel. Hanem ő csak egy kis problémát lát az egészben.

Amúgy meg a halakat csak akkor lehet látni amikor valaki ott van. Amikor nem vagyok ottha nem dolgozok akkor elég nehézkes látni a halaimat.

ma 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!