Harcos_9 kérdése:
Hülye kérdés ne vegyétek komolyan csak kíváncsi vagyok ha kibérelnék egy üzletet amit tele raknék dísz halakkal és belépőt kérnék el az hivatalosan már állatkert?
Figyelt kérdés
Neten nem találtam semmit és nagyon kíváncsi vagyok. Újra leírom nincs tervben ilyen csak egy kíváncsi gondolat.XDszept. 2. 12:29
1/3 anonim válasza:
Akvárium vagy a halakotól függően Ócenárium.
Angol nyelvterületen még "fish zoo" néven is mennek.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem. Még sosem jutottam el addig, hogy teljesen utánanézzek, de szerintem rengeteg papírmunka kell hozzá (jogi személy létrehozása, eszerinti adózási papírok, különféle engedélyek, hogy az állatok nem fertőzőek vagy veszélyesek, stb.). Gondolj bele, ha kibérelsz egy üzletet és mondjuk zöldségest akarsz létrehozni, azzal is hatmillió jogi és gazdasági dolgod van előtte. Technikailag hívhatod állatkertnek, de hát a szobád is hívhatod palotának, de attól még nem feltétlen lesz az.
3/3 A kérdező kommentje:
Teáor szám szerint állatkert. Nem létezik olyan tevékenységi kör, hogy Oceanárium hívhatod annak, de attól még állatkerti engedély kell. Tök érdekes.
szept. 2. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!