Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi lehet a baja? Csak fekszik.

Mi lehet a baja? Csak fekszik.

Figyelt kérdés
Egy halam egész nap na jó nem egész nap néha feljön úszik egy kört de utána lemegy lefekszik a kövekre és csak a szája mozog.Enni sem hajlandó csak feküdni.Nagyon aggódom érte
2010. nov. 2. 14:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Milyen fajta halról van szó? Mekkora az akvárium, mennyi hallal, milyen szűréssel?
2010. nov. 2. 15:41
 2/20 A kérdező kommentje:
100 literes nem tudom milyen fajta valamilyen sárga színű és 29 hal van benne jó a szűrése
2010. nov. 2. 15:55
 3/20 anonim ***** válasza:
Hát az nagyon jó ha még azt sem tudod milyen fajta halaid vannak...
2010. nov. 2. 15:59
 4/20 A kérdező kommentje:

Bocs de nem én vettem valami sárga pici lazacfajta

Segíts!!

2010. nov. 2. 16:03
 5/20 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézz körül milyen fajta lehet, aztán írd le, így nem nagyon tudunk segíteni. Aztán írd le milyen szűrésed van, hány fokos a víz, van-e porlasztós levegőztetőd, milyen gyakran van vízcsere, és mennyi?

2010. nov. 2. 16:06
 6/20 A kérdező kommentje:
mi az hogy milyen a szűrése?jó.van porlasztó van vízcsere 4 hetente a víz 26-27-28 fokos
2010. nov. 2. 16:10
 7/20 anonim ***** válasza:
A szűrő teljesítményét kérdeztem. És amikor vizet cserélsz akkor az egészet lecseréled?
2010. nov. 2. 16:11
 8/20 A kérdező kommentje:
igen de még nem volt csere csak 2 hete vannak meg
2010. nov. 2. 16:14
 9/20 anonim ***** válasza:

Akkor még most szólok.

Amikor beindítod az akváriumot, be kell rendezni, feltölteni vízzel, beletenni a fűtőt, szűrőt, levegőztetőt se árt. És 2 hétig így üresen járatni. Aztán 2 hét elteltével mehetnek bele a halak. Ennyi idő alatt elszaporodnak a hasznos lebontóbaktériumok.

Vízcserét pedig nem havonta teljes vízcserével kell csinálni, hanem hetente 30%-ot, neked durván 4 vödörnyit. És nem csapvízzel pótolsz, hanem legalább 1 napig állott vízzel. Erre azért van szükség, hogy kimenjen belőle a klór.

Amúgy meg gyanítom, hogy sokan vannak a halaid. Neonból se lehetne ennyit tenni, 100 literre 29 hal rengeteg. De jó lenne ha megtudnád milyen fajta, vagy tudnál képet linkelni.

2010. nov. 2. 16:17
 10/20 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy a világítás napi 10-12 órát menjen.
2010. nov. 2. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!