A páncélosharcsám vagy oldalán fekszik az akvárium alján, vagy pörögve úszik ide-oda. Mi lehet a baja? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 nappal ezelőtt telepítettük az akváriumba. Sajnos nem tudom, hogy pontosan melyik páncélosharcsa típus.2011. jan. 1. 15:28
1/2 anonim válasza:
Mikor nekünk ezt csinálta akkor éppenséggel haldoklott.. sajnos meg is halt:(.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos egy-két órán belül elpusztult.
Most, hogy kihalásztam, jobban megfigyelhettem, piros bevérzésre emlékeztető nyomokat fedeztem fel a hasa tájékán, oldalán. Ez mire utalhat? Egyáltalán nem tartottam agresszív halakkal egy akváriumban (egy másik albínó páncélosharcsa, illetve guppik és zebra dániók vannak még mellette, plusz egy almacsiga).
2011. jan. 1. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!