A betta ivadékok kikelésének ideje a vízhőfoktól függ? 26 fokos vízben kikelnek és kb. mennyi idő alatt?
Köszi:)
Már kezdtem aggódni,mert a melegítőm nem fűti fel a vizet 28 fokig sem :( Akkor még várok.Szomorú lennék,ha nem kelnének ki a kicsik,mert nagyon szépek a bettáim.
Akkor sajnos róluk most le kell mondjál.:( 24-30 óra alatt ki kellett volna keljenek elvileg ha a víz 28-30 fokos lenne. Valószínű,h az a -2fok is közrejátszott,de az is lehet,h más gond is volt. Szerezz be egy megbízható fűtést és ha stabil a hőfok,akkor próbálkozz újra. Akvaristán olvastad a Betta szaporítást?Nagyon jól le van írva minden.
Ha esetleg van képed a párról,szívesen megnézném őket!:)Nagy rajongójuk vagyok...
Hát sajnos igen,már kitisztítottam az akváriumot.Most már 29 fokos benne a víz,nem értem eddig mi baja volt a fűtőnek.Már minden lehetséges bettás honlapot végig néztem.
Később újból própálkozom.Mutatok majd róluk képeket:)
Hát az gáz hogyha az,mert volt egy másik hímem is egy piros és ő meg ,,kannibál''volt.Mindig megette az ikrákat:(
Most ez nagyon lehetetlen hogy az legyen.Másodszorra is megpróbálom.Hátha most sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!