Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A barna alga kiirtásával...

A barna alga kiirtásával küzdök, - egy valamit nem próbáltam még, az ivartalanított bakmacska szarát. Mi a javaslatotok ? Amúgy szépen éldegélnek a halacskák. ( nyuszicsiga is van. )

Figyelt kérdés
barna alga ,
2023. dec. 24. 15:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A szűrővel kezdjük, az az alapja az egésznek, és arról nem tudunk semmit.
2023. dec. 25. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:

De nagy lett hirtelen a csend!

Remélem ez nem azt jelenti, hogy nincs szűrő!

Csak mert manapság mikor 2 kattintásra van minden infó, aki kitalálja azt, hogy akváriumot akar, kb. 3 másodperc alatt 4 millió különböző helyről égetik bele az agyába az első két fogalmat, amitől működik egy akvárium.

Az egyik a biológiai szűrés, a másik, a rendszeres részleges vízcsere.

Utóbbi ezek szerint 1 éve nincs, ami önmagában sokkoló, de annyira retardált azért csak nem lehet valaki, hogy emellett még szűrője sincs.

Max ha valami pszichopata állatkínzó, akinek az állatok szenvedésére áll fel.

De nyilván más van a háttérben, hiszen azt mondtad, mindent kipróbáltál már, ez meg annyira evidencia, hogy szűrő nélkül akváriumnak se lehet nevezni.

2023. dec. 26. 20:49
 13/15 Barnabas333 ***** válasza:

Nekem csak most van barna algám, hogy az egyik akvában rák van szinte nulla növénnyel és csak 4,5 órát megy a világítás. De a 3 hal akit betettem mellé imádja a barna algát lecsipegetni. Amikor halas volt sok növényel és 7 órát ment a világítás híre sem volt neki.

Egyébként meg engem annyira nem zavar, előről le szoktam kaparni.

Tény, hogy a másik két akvárimumom sokkal szebb nélküle.

2023. dec. 27. 10:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha egy éve megy már és még nem volt benne vízcsere akkor nincs min csodálkozni.
2023. dec. 27. 12:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Ugyanaz az alga egy sziklán fontos dekoratív szövetséges, az üvegen esztétikai zavarótényező, a növényen undok parazita, ebben sz esetben utolsó reménysugár.
2023. dec. 27. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!