FONTOS! Mi történik ha? (Többi lent! ) FONTOS!
Figyelt kérdés
Az akváriumom 25 literes, nincs benne fűtés, de a víz 20°C. Neonhalakat, tartanék benne. Egész pontosan egyenlőre 6db-ot.2010. okt. 20. 17:16
11/15 A kérdező kommentje:
Bocsi ha túlreagáltam a dolgok, de ma nem épp a legjobb napom volt. Holnap ha minden jól megy, kapok szűrőt(remélem). Növények vannak 5 fajta. Ez csak ideiglenes állapot, mert mihamarabb szeretnék venni nekik egy szűrőt.
2010. okt. 21. 20:45
13/15 A kérdező kommentje:
Ma vettem levegőztetőt+szűrőfiltert. :D
2010. okt. 22. 17:46
14/15 anonim válasza:
Nekem volt szűrő nélkül neon, sok növénnyel, semmi bajuk sem volt :) Ha nics sok hal, akkor nem szívják el egymás elöl az oxigént. Amúgy ha nem teszik nekik valami, akkor felmennek a víz tetejére tátogni. Ha látod, hogy büdös vagy sárgul a víz, akkor csere :) Persze szűrővel egyszerűbb.
15/15 anonim válasza:
A levegőztetőt én spec azért utálom, mert zúg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!