Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szőlőág, meddig száradjon?

Szőlőág, meddig száradjon?

Figyelt kérdés

Ma vágtam le egy igen szép nagy darabot , kicsit mintha korhadna , és a belseje nedvesnek tűnik és mállik szét de csak kis helyen (de szép sárga az a rész és szerintem nem rohad de ha még is akkor levághatom ) na szóval az akvarista.hu-n mindenki mást írt és szeretném tőletek megkérdezni hogy is van ez a dolog.

1. szárítás (feltettem radiátor tetejére és kb 25 fokra van állítva és nem is nagyon nedves az egész ág tehát gondolom nem kell sokáig szárítani

2. utána kicsit tisztítsam meg? vagy mehet főzésre(sós vízben) ? ja és láttam benne pár lyukat , kis állatkák miatt. gondolom főzés utána már nem lesznek bacik és a többi élő lény ami káros lehet.

Kb 50 centi hosszú és kb 3-4 kg -os darab,nincs akkora tartály amiben megfőzhetném , írták hogy kádban szokták leforrázni, gondolom nem 1-2x

Ja és ha az áztatás után vagyok , bele teszem az aksiba úgy hogy csak a fa és víz legyen benne, (szűrő nélkül mert azt csak kb december - január környékén tudom megvenni) és teszek bele pár almacsigát hogy tisztogassák (mert úgy tudom felmennek a víztetejére levegőért) és aztán csinálok 1 nagy víz cserét az aksiban , addigra kb megtudom venni a szűrőt... onnantól pedig már tudom a többit.

Ez így jó lesz?

De ha ti nem így csinálnátok pls írjátok meg.

2010. okt. 18. 15:30
 1/3 A kérdező kommentje:
+ nem rég néztem és már nincs puha rész az ág belsejében
2010. okt. 18. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:

akvarista.hu

Itt van fórum róla, elkészítési útmutató azt hiszem képekkel. És segítséget is tudsz kérni.

2010. okt. 18. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Valamint itt az utolsó 2 válaszoló nagyon részletesen leírta:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__1..

2010. okt. 18. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!