Szerencsebambuszt akarok tenni akváriumba, szerintetek meg marad?
Attól, hogy a facebook-on, a happy aquarium nevű alkalmazásban tudsz az akváriumba tenni, attól még a valóságban nem (ha innen jött az ötlet).
Másik részről pedig szerintem nem illik az akváriumba.
Nem hiszem, hogy bírná a teljes víz alatti életet, az más, hogy úgy kell tartani, mint a vágott virágot (pl. egy vázában, vízben, föld nélkül).
Nem tudok róla, hogy lenne káros anyag benne, de én akkor sem tenném a vízbe.
Szerintem inkább ne tedd bele. Láttam aztán, hogy volt, aki beletette, de az se "normális" akvárium volt, inkább akvaterrárium, vagy plaudárium. Szóval ott is csak félig volt a vízben. Inkább tedd bele egy szép vázába, naponta permetezd meg vízzel, hetente pedig cserélj rajta vizet (állottat, mert a klórostól elsárgul és elhal a levele, 1 napig hagyd állni a vizet másik edényben és azzal töltsd fel, így kimegy belőle a klór, akváriumnál is így kell csinálni a vízcserét egyébként).
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!